Spirale cu ciuperci

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2013 | 12116 vizualizari

 

Un aperitiv super rapid, aspectus, delicios, cand nu mai avem idei ce sa pregatim pentru musafiri sau chiar pentru noi insine, de ce nu? Am vazut spiralele pe pagina lui Alex cook style, si cum aveam ciuperci in frigider si niste foietaj prin congelator am zis ca trebuie neaparat sa fac si eu, mai ales ca ne plac foarte mult ciupercile.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj din comert
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 150 gr branza telemea sau cascaval
  • putin marar verde
  • 3 – 4 cepe verzi
  • piper /sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu ciuperci:

Scoatem foietajul din frigider sa se dezghete cu vreo ora inainte.


Spalam ciupercile si le feliem. eu le-am feliat in robotul de bucatarie, apoi le-am pus l-a calit in cateva linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata marunt.


Lasam sa fiarba pana cand se evapora toat sucul lasat de ciuperci, apoi asezonam cu putin piper si cu un praf de sare (nu mai mult pentru ca punem branza sarata). Eu le-am mai dat o data prin robot ca sa le toc mai mici, voi puteti sa le tocati mici de la inceput!


Tocam putin si mararul (o mana) si radem branza pe razatoarea mica apoi le amestecam si pe acestea in compozitia de ciuperci.


Presaram putina faina pe blatul de lucru, asezam foietajul si intindem o parte din compozitie pe toata suprafata lui, lasand doar o margine de 2 cmm pentru partea exterioara.


Facem un rulou pe care il vom taia din 2 cm in 2 cm cu un cutit foarte ascutit. Le taiem ca pe paine, nu apasam!


Tapetam o tava cu hartie de copt, si asezam spiralele cu fata in sus lasand spatiu intre ele.


Preincalzim cuptorul la 220ºC si coacem spiralele cca 20 -25 minute pana se rumenesc frumos.


Se consuma calde sau reci.


Sunt o nebunie. va sfatuiesc sa faceti din doua pachete de foietaj ca dispar cat ai clipi !


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2013, 14:17

Aurelia 07_07 1

30.08.2013, 07:41

nadea68 1

24.09.2013, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufle de branza