Spirale cu crema de curmale

de aziz in Prajituri, 7 Noi 2010 | 2088 vizualizari

 

prajiturele cu specific arab,se fac in general de sarbatori ,simple si usor de mestesugarit...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr margarina(3 pachete)
  • 1kg faina alba
  • 1 pahar apa
  • 2 plicuri praf de copt

    Pt umplutura:

  • 200 gr marmelada de curmale(sau nuttela,
  • marmelada de fructe,gem,etc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu crema de curmale:

se amesteca toate ingredientele ,se obtine un aluat fraged care se imparte in 8 bucati care se tin la frigider 30 min;se scot pe rind;se intinde foaie ca pentru rulada( mai mult lunga decit lata);se unge foaia cu marmelada (gem,ciocolata ,etc)se ruleaza ,se preseaza cu degetele putin apoi o taiem in feliute groase de 2 -3 cm.se aseaza in tava pe hirtie de copt sau folie de aluminium si se dau la cuptor,20-25 min la 180 grade.se scot pe o tava intinsa se lasa la racit apoi se pudreaza si.....pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu crema de curmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

aziz 1

07.11.2010, 11:55

diace legatura are .......cu prefectura cind ne apuca facem si gata nuuuu?!!!sarbatoare, nesarbatoarece conteza important e sa ne simtim bine

vanilla 1

09.11.2010, 17:50

numa bune la o cafeluta!!!

epurasha2bb 1

11.11.2010, 10:50

super frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea