Spirale tricolore, cu sos si sunca

de Ancutsa in Fusilli, 25 Aug 2017 | 4755 vizualizari

 

 Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa, spirale tricolore de la Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii) care sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spirale tricolore Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii);
  • 300 g piept de porc;
  • 50 g slanina afumata;
  • Sare dupa gust;
  • 1 lingura bulion;
  • Putin cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale tricolore, cu sos si sunca:

 

Se taie fasii pieptul de porc (sau alta sunca taraneasca) si slanina afumata si se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei incins.

 Se pun pastele la fiert in apa suficienta, cu un varf de sare si putin ulei. Se fierb al dente. Apoi se adauga cele doua tipuri de sunca si bulionul (suc de rosii sau rosii pasate), un praf de sare (dar si alte mirodenii daca doriti ) si se lasa sa fiarba pana scade un pic, iar pastele sunt fierte.

Se de pe foc, se presara cascaval ras si frunzulite de busuioc.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/spirale-tricolore-cu-sos-si-sunca.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore, cu sos si sunca" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza