Sprot prăjit cu cartofi picanţi

de madi_marin in Peste, 18 Iul 2013 | 1618 vizualizari

 

Cine zice că din când în când nu ne putem răsfăţa cu ceva alimente ,,interzise,,? Eu asta am făcut azi şi nu-mi pare rău. A fost delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg sprot
  • 1/2 kg cartofi
  • mălai
  • boia iute
  • sare
  • ulei
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prăjit cu cartofi picanţi:

Sprotul se curăţă de capete şi se unge cu ulei. Se condimentează cu sare şi se tăvăleşte prin mălai.Se pune la prăjit în ulei încins şi ,când e gata, se scoate pe hârtie absorbantă.


Cartofii se curăţă, se spală şi se taie în bucăţi mari. Se ung şi ei cu ulei, se presară deasupra sare şi boia iute şi se pun la prajit.


Se servesc peştişorii rumeniţi cu cartofii picanţi şi cu mujdei de usturoi.


Poftă bună!


P.S. Parcă ar merge şi o mămăliguţă!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prăjit cu cartofi picanţi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Andreea Caroline 1

24.07.2013, 20:56

Panacris 1

07.10.2013, 08:29

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 23:03

arata senzational

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Calcan la gratar cu cartofi copti