Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 6246 vizualizari

COMENTARII (19)

aziz 1

26.01.2011, 15:39

super interesant si ce forma frumoasa ai

tanyapatap 1

26.01.2011, 15:40

lia maria 1

26.01.2011, 15:56

elena1988 1

26.01.2011, 16:08

LUK 1

26.01.2011, 16:23

interesanta...vazand titlul ma asteptam sa aiba culoare rosie..acum inteleg ca de la supa a iesit galbena

MotanLaOale 1

26.01.2011, 16:24

interesanta

kamy 1

26.01.2011, 16:46

La Ancuta 1

26.01.2011, 16:59

foarte interesanta

silvi0ara 1

26.01.2011, 17:11

Luk,de la smantana s-a decolorat.

silvi0ara 1

26.01.2011, 17:12

Nu numai,chiar este si tare buna.
Mie imi plac retetele Laurei.
Ma bucur ca va place si voua.

Rocsi 1

26.01.2011, 19:02

frumos

silvi0ara 1

26.01.2011, 20:00

Teo 1

26.01.2011, 20:27

tare frumoasa !

RuxyRux 1

26.01.2011, 20:37

Frumoasa si tareee interesanta!

Dana_Retetegg 1

26.01.2011, 23:39

nadina73 1

27.01.2011, 00:13

silvi0ara 1

27.01.2011, 00:23

Multumesc si va pup.

mamaieelena 1

28.01.2011, 00:02

interesant

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Platou festiv