Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

de CramaHaiducilor in Dulciuri, 18 Oct 2012 | 2666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mascarpone
  • Ricotta
  • Crema de branza Philadelphia
  • Jeleu de fructe pregatit din mango, capsuni si zahar.
  • Piscot pentru decor
  • Sos de ciocolata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni:

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa.


Se pune zaharul intr-un vas tinut pe apa, la foc iute, in care se adauga fructele taiate cubulete si dupa 2-3 zbuciumari se lasa sa seada la racit.


Se amesteca crema de branza cu jeleul de fructe astfel obtinut si se toarna in cupe. Se orneaza cu piscot si sos de ciocolata si se serveste mesenilor flamanzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

18.10.2012, 19:38

Sim0na 1

19.10.2012, 10:18

Uhhh... super deliciu!!

elucubratiiculinare 1

19.10.2012, 16:31

interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar