Spuma de ricotta cu nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 9 Aug 2011 | 2028 vizualizari

 

Oauuu...Spuma de ricotta cu nutella este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr ricotta
  • 400 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic vanilie
  • 30 gr cacao neagra( sau normala)
  • 1 esenta de rom
  • 3 linguri pline de nutella
  • cacao, frisca, fucte( zmeura, coacaze) pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ricotta cu nutella:

Modul de preparare pentru spuma de ricotta cu nutella este cat se poate de simplu si rapid.


Se freaca usor ricotta cu o furculita.


Se pune frisca in vasul de mixer si se mixeaza, apoi se adauga ricotta, zaharul pudra, vanilia, cacaoa si romul. Se pune la sfarsit si nutella. Se amesteca bine pana se obtine crema spumoasa.


Se lasa la rece o ora.


Spuma de ricotta cu nutella se serveste in cupe presarata cu cacao si ornata cu frisca si fructe.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ricotta cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

LUK 1

10.08.2011, 16:43

delicioasa

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:16

ce de bunatati ati facut cat am lipsit eu?

ionela2682 1

11.08.2011, 13:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu caise, ricotta si vanilie