Spuma de ricotta cu nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 9 Aug 2011 | 1761 vizualizari

 

Oauuu...Spuma de ricotta cu nutella este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr ricotta
  • 400 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic vanilie
  • 30 gr cacao neagra( sau normala)
  • 1 esenta de rom
  • 3 linguri pline de nutella
  • cacao, frisca, fucte( zmeura, coacaze) pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ricotta cu nutella:

Modul de preparare pentru spuma de ricotta cu nutella este cat se poate de simplu si rapid.


Se freaca usor ricotta cu o furculita.


Se pune frisca in vasul de mixer si se mixeaza, apoi se adauga ricotta, zaharul pudra, vanilia, cacaoa si romul. Se pune la sfarsit si nutella. Se amesteca bine pana se obtine crema spumoasa.


Se lasa la rece o ora.


Spuma de ricotta cu nutella se serveste in cupe presarata cu cacao si ornata cu frisca si fructe.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ricotta cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

LUK 1

10.08.2011, 16:43

delicioasa

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:16

ce de bunatati ati facut cat am lipsit eu?

ionela2682 1

11.08.2011, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort racoritor cu capsuni si ricotta