Spuma de ton

de Sylvia in Ton, 26 Noi 2010 | 3913 vizualizari

 

Va prezint acesta spuma lejera si aromata de ton, in care am pus putin ardei copt pentru culoare si cateva fileuri de anchois pentru un plus de aroma

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • o conserva de ton intreg natural sau in ulei de masline,
  • un ardei rosu copt,
  • o ceapa mica echalote,
  • 2 cartofi fierti ( pentru a-i aduce un plus de lejeritate) ,
  • cateva bucati de file de anchois,
  • o lingura de smantana vegetala ( am pus eu pentru post, puteti sa o inlocuiti cu smantana obisnuita) ,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ton:

Cu robotul de bucatarie mixam totul pana obtinem o pasta fina, adaugam smantana vegetala si condimentele .


Amestecam cu grija pana obtinem o pasta omogena.Adaugam uleiul de masline si verdeata( marar am pus eu ).


Amestecam din nou pana la omogenizare si mai dregem cu sare si piper daca trebuie. Se poate servi pe rondele de paine prajita sau pe felii de ardei , in functie de preferinte. Este foarte aromata si lejera, eu voi repeta reteta cu siguranta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:24

daca primul papa tot eu ce mai pap?.......nu e corect, vreau si eu ca tare mult cred ca mi-ar place...........

Sylvia 1

27.11.2010, 23:22

ma bucur ca va place reteta, a fost foarte buna

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 15:34

ce bine arata si cred ca-i tare bun 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton