Spuma de ton

de Sylvia in Ton, 26 Noi 2010 | 5890 vizualizari

 

Va prezint acesta spuma lejera si aromata de ton, in care am pus putin ardei copt pentru culoare si cateva fileuri de anchois pentru un plus de aroma

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • o conserva de ton intreg natural sau in ulei de masline,
  • un ardei rosu copt,
  • o ceapa mica echalote,
  • 2 cartofi fierti ( pentru a-i aduce un plus de lejeritate) ,
  • cateva bucati de file de anchois,
  • o lingura de smantana vegetala ( am pus eu pentru post, puteti sa o inlocuiti cu smantana obisnuita) ,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ton:

Cu robotul de bucatarie mixam totul pana obtinem o pasta fina, adaugam smantana vegetala si condimentele .


Amestecam cu grija pana obtinem o pasta omogena.Adaugam uleiul de masline si verdeata( marar am pus eu ).


Amestecam din nou pana la omogenizare si mai dregem cu sare si piper daca trebuie. Se poate servi pe rondele de paine prajita sau pe felii de ardei , in functie de preferinte. Este foarte aromata si lejera, eu voi repeta reteta cu siguranta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:24

daca primul papa tot eu ce mai pap?.......nu e corect, vreau si eu ca tare mult cred ca mi-ar place...........

Sylvia 1

27.11.2010, 23:22

ma bucur ca va place reteta, a fost foarte buna

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 15:34

ce bine arata si cred ca-i tare bun 5 furcu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet cu ciuperci si bacon

de Rocsi 9

ieri la 11:51

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

pe 09.12 la 23:05

Salata  turceasca de vinete cu nuci , rodie si menta

pe 09.12 la 22:11

Prăjitură turnată cu brânză

pe 09.12 la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton