Chiftelute de peste

de mihaelar63 in Ton, 17 Dec 2012 | 4607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .


Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului


Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .


Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .


Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins


Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .


Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Pestele afumat si tonul in saramura , contin suficienta sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ANNA_46 1

17.12.2012, 20:26

Gustoase chiftelute

Rocsi 1

17.12.2012, 23:08

Bine arataaaa

jolygina 1

18.12.2012, 10:47

D> super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste