Spuma de zmeura

de Angelina_Elena in Dulciuri, 12 Iul 2012 | 2865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 250 g zmeura
  • 2 lingurite zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Zmeura o amestecam cu zaharul pudra, o pasam cu blenderul, apoi o dam prin sita pentru a scapa de samburi.

Mixam frisca tare, adaugam peste ea zmeura si omogenizam usor.

Inainte de servire o dam la frigider 1-2 ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Angelina_Elena 1

13.07.2012, 19:36

asa e Gabytza!

Sim0na 1

13.07.2012, 21:29

Vai ce bunatate...

Angelina_Elena 1

14.07.2012, 00:48

Multumesc frumos Simo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de zmeura