Palmieri cu nuca

de ianculubita in Dulciuri, 30 Noi 2011 | 2920 vizualizari

 

Poftiti repede ca numai ce i-am scos din cuptor;este cea mai simpla dar si gustoasa aceasta prajiturica facuta vreo data de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 50 g unt topit
  • 1 cana nuca macinata
  • 3 linguri zahar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu nuca:

Aluatul dezghetat, il mai intinzi cu sucitorul sa nu fie prea gros, il ungi cu unt topit, deasupra pui nuca amestecata cu zahar, apoi incepi sa rasucesti marginile (din fata ta si opusa ei), pana la mijloc, mai presezi putin sa nu se desfaca, dupa care intorci aluatul cu fata in jos (cum se spune) si incepi sa tai bucati late de 1-2 degete (depinde de deget), le pui cu partea taiata in jos pe hartie in tava cu distanta intre ele.


In tava le presezi pentru ca la copt sa nu se umfle; Tii tava 10 minute la foc mare, scoti tava, intorci palmierii si mai lasi 10 minute; Folosesc acest procedeu pentru ca sa fie crocanti; Dupa ce s-au copt se pun pe un platou si cine doreste-i poate unge cu sos de ciocolata; Eu am facut pentru mine 3 bucati cu ciocolata si au fost ffff buni; As mai fi vrut...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ianculubita 1

02.12.2011, 15:12

wow,dar ce s-a intamplat pe aici,ca doar nu am lipsit mult???o alta casa,o alta fatza,frumooos dar mai dureaza pana ma obisnuiesc

carmenvlad 1

02.12.2011, 15:22

Ce frumosi sunt, desigur si deliciosi. Arata de nota zece.

mena29 1

02.12.2011, 15:22

De ieri avem hainutza noua si inca invatam si noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec fluturas