Steak de ton proaspat cu legume

de mihaelar63 in Ton, 29 Mar 2021 | 10328 vizualizari

 

 Pentru prima data am cumparat ton proaspat. Cam piparat la portofel dar merita. In cateva minute ai o masa delicioasa cu conditia sa nu-l prepari prea mult termic.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ton proaspat
  • 150 gr mix legume -morcov , dovlecel , brocolli , fasole verde -congelate
  • 1 lingura ulei masline
  • piper cu lamie
  • usturoi granulat
  • sare
  • lamaie optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steak de ton proaspat cu legume:

  1. Bucata de ton se condimenteaza cu usturoi granulat, piper cu lamaie si se sareaza.
  2. Ungeti bucata de peste condimentata cu putin ulei masline.
  3. Daca aveti timp poate sa ramana la marinat macar 30 minute
  4. Legumele dezghetate la temperatura camerei se pun la fiert in apa clocotita cu sare .
  5. Respectati timpul de fierbere al legumelor indicat pe ambalaj .
  6. Se infierbanta tigaia grill.
  7. Prajiti tonul cate 2.5 minute pe fiecare parte .
  8. Veti observa ca in interior carnea ramne rozalie dar aceasta ii da suculenta .
  9.  Cine doreste si poate serveste steakul de ton cu  zeama de lamaie proaspat stoarsa alaturi de legumele preferate .
  10.  Pofta buna  !!!

TIPS-URI

1

Data viitoare am sa am rabdare sa infierbant mai bine grillul ca sa dea aspectul acela frumos de urma de gratar !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Steak de ton proaspat cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton, ardei si masline