Steak de vita in crusta de piper

de Satisfyyourcravings in Vita, 11 Oct 2014 | 2528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschi de vita de buna calitate
  • mix de piper
  • sare
  • putin unt
  • sparanghel gatit la aburi pentru garnitura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steak de vita in crusta de piper:

Se acopera bucatile de carne cu putina sare si mixul de piper.


Într-o tigaie se încălzește untul la foc iute. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc 2 minute jumătate pe fiecare parte, apoi se mai lasă câteva minute până când carnea este gătită la nivelul dorit. Se scot bucățile de carne și se lasă la odihnit cel puțin un timp egal cu cel de preparare termică.


Se servesc cu garnitura dorita, in cazul meu: sparanghel gatit la aburi cu putin suc de lamaie.

 

TIPS-URI

1

Bucatile de carne se gatesc la foc iute, deoarece, prin aceasta metoda, sunt sigilate toate sucurile in interior, astfel carnea ramanand frageda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Steak de vita in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

- Andreea - 1

11.10.2014, 17:12

Ce bine arata

Rocsi 1

11.10.2014, 20:40

babi5 1

13.10.2014, 18:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu branza
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin