Chiftelute de vita marinate

de Sim0na in Vita, 18 Dec 2015 | 1205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr. chiftelute:
  • 500 g carne de vitel tocata
  • 1 legatura mica marar
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi pisati
  • 2 oua mici
  • sare
  • piper
  • Ptr. marinata:
  • 500 ml suc de rosii cu pulpa
  • 2 cepe rosii
  • 1 catel usturoi ras
  • 60 ml vin roze
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 foi dafin
  • 1 varf cutit cimbru
  • sare
  • fulgi de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de vita marinate:

Am amestecat toate ingredientele pentru chiftelute, le-am dat o forma rotunda, apoi le-am prajit in ulei, fara a le lasa sa se rumeneasca. Le-am scos pe un platou, pe un servet de hartie pentru a absorbi grasimea. Pentru sos: intr-o cratita am pus la calit ceapa tocata marunt si usturoiul ras. Am adaugat o cana de apa si am lasat pana s-a inmuiat ceapa, apoi am pus sucul de rosii, vinul, otetul si restul condimentelor. Am lasat sa fiarba cca 15-20 de minute. Intr-un vas de ceramica (incalzit in prealabil in cuptor) am pus o parte din sos, apoi chiftelutele si restul de sos. Am dat la cuptor pentru 30 de minute. Am servit chiftelutele alaturi de piure de cartofi si muraturi. Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de vita marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

19.12.2015, 09:44

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:11

bune!

ancutsa 1

23.04.2017, 23:01

Foarte gustoase!
La multi ani cu sanatate si bucurii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Osso bucco milanez