Stelute cu mere caramelizate

de Bunica in Prajituri, 27 Apr 2013 | 1283 vizualizari

 

Folosesc formele .Astazi am facut Stelute cu mere caramelizate.

 

INGREDIENTE

  • 25 g. unt
  • 4 linguri de zahar
  • 2 mere mari
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu mere caramelizate:

Formele se ung cu unt.


In fiecare forma se pune cate o lingura zahar tos.


Pentru fiecare forma cate o jumatate de mar taiat felii,care se pun in forma peste zahar.


Se presara putina scortisoara peste mere.


Formele se baga in cuptorul incins la 170 grade pentru 10 minute.


Cat formele cu mere stau in coptor preparam blatul.


Cele 2 oua se mixeaza cu 2 linguri de zahar pana stau mot.


Se adauga zaharul vanilat si faina.


Amestecam usor de jos in sus.


Dupa 10 min. scoatem formele si adaugam aluatul peste mere.


Le mai lasam in cuptor pana se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.


Le lasam sa se raceasca in forme.


Cand s-au racit le rasturnam,le ornam cu frsca sau caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu mere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

loredanaaa 1

28.04.2013, 00:48

bun

adry88 1

28.04.2013, 15:11

foarte bun

Bunica 1

28.04.2013, 17:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si crema de vanilie