Stelute cu scortisoara

de adnia in Dulciuri, 8 Ian 2013 | 1801 vizualizari

 

Se pare ca in aceasta perioada a anului fursecurile si biscuitii sunt la maaaare cerere:) De data aceasta, am primit o comanda ferma de biscuiti cu scortisoara...iar formele alese: stelute!

 

INGREDIENTE

  • Am avut nevoie de:
  • -1 pachet de margarina
  • -3 galbenusuri
  • -200 gr. zahar praf
  • -esenta de rom
  • -scortisoara
  • -amestec de condimente pt turta dulce (sau amestec pt vin fiert)
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu scortisoara:

Am facut aluatul in robot si am dat la rece pt cca 1 ora, dupa care am intins aluatul in foaie groasa de doua degete, am taiat formele (stelute de diferite marimi) si le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt...si la cuptor, pana s-au rumenit putin. Fierbinti le-am pudrat cu zahar....si, dupa cum veti vedea in poza...au disparut rapid!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

jojoyo 1

08.01.2013, 20:49

Cam cate stelute ies?

Teo 1

10.01.2013, 22:48

tare frumoase!

adnia 1

10.01.2013, 23:33

multumesc, Teo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Trufe