Stelute cu vanilie

de nyana in Prajituri, 23 Dec 2009 | 1972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 75g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150g unt
  • 2 picaturi esenta de vanilie
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu vanilie:

Se amesteca faina cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se adauga esenta de vanilie si untul; cu mainile reci se framanta rapid aluatul. Se formeaza o bila de aluat se infasoara in folie transparenta si se introduce la frigider timp de 30 minute.


Se incinge cuptorul la 180 grade , pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat groasa de 4 mm; se decupeaza din ea cca 50 stelute cu o forma speciala. Se aseaza pe tavi tapetate cu hartie de copt; se coc fursecurile la cuptor cca 12 minute. Se scot din tava si se la sa la racit. Se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu cuisoare macinate , sau cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ionela2682 1

11.03.2010, 19:30

stelute ,stelute,frumoase stelute!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de mascarpone si dulceata de visine