Stelute si bulgarasi aperitive de sezon

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 3353 vizualizari

 

Petrecere pentru copii de Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pt. sendvis steluta
  • paine toast integrala si graham 40 buc
  • sunca Sissi de porc 20 felii
  • sunca Sissi de pui 20 felii
  • castravete
  • cascaval 20 felii
  • stelute ardei rosu 20 buc
  • unt moale
  • Pr. bulgarasi
  • crema de branza ramasa de la reteta oameni de zapada
  • resturi dupa ce am decupat stelutele pentru sendvis, cascaval, sunca Sissi
  • ardei rosu
  • castravete
  • resturi de paine toast
  • masline pentru decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute si bulgarasi aperitive de sezon:

Mai intai, am decupat, cu ajutorul unui cutter sub forma de stea, painea toast, apoi cu acelasi cutter, sunca si cascavalul, iar cu o forma mai mica de stea, am decupat ardeiul rosu, castravetele l-am taiat in feliute foarte subtiri si apoi m-am apucat de asamblat. Am intins unt pe fiecare steluta de paine toast, una integrala una graham, am asezat pe o steluta unsa cu unt, o steluta de sunca sissi de porc, apoi o feliuta de castravete, steluta de cascaval, castravete si steluta de sunca sissi de pui, apoi steluta de paine. Deasupra am lipit cu un pic de unt, steluta de ardei rosu.


Pentru ca mi-au ramas multe ''resturi'' decupand ingredientele, mi-am zis ca e pacat sa risipim mancarea si atunci am taiat marunt sunca, cascavalul, castravetele si ardeiul rosu, apoi le-am amestecat cu crema de branza ramasa de la reteta de oameni de zapada si cu firmituri din painea toast. Din acest amestec, am format bulgarasi pe care i-am decorat cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute si bulgarasi aperitive de sezon" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Nepotii_si_bunica 1

20.12.2016, 18:48

Bunatate!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:51

Bucataras Diana 1

27.12.2016, 10:16

Foarte frumoase si bune! Chair ca ai avut rabdare!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Icre proaspete de crap