Stelute si bulgarasi aperitive de sezon

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 3621 vizualizari

 

Petrecere pentru copii de Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pt. sendvis steluta
  • paine toast integrala si graham 40 buc
  • sunca Sissi de porc 20 felii
  • sunca Sissi de pui 20 felii
  • castravete
  • cascaval 20 felii
  • stelute ardei rosu 20 buc
  • unt moale
  • Pr. bulgarasi
  • crema de branza ramasa de la reteta oameni de zapada
  • resturi dupa ce am decupat stelutele pentru sendvis, cascaval, sunca Sissi
  • ardei rosu
  • castravete
  • resturi de paine toast
  • masline pentru decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute si bulgarasi aperitive de sezon:

Mai intai, am decupat, cu ajutorul unui cutter sub forma de stea, painea toast, apoi cu acelasi cutter, sunca si cascavalul, iar cu o forma mai mica de stea, am decupat ardeiul rosu, castravetele l-am taiat in feliute foarte subtiri si apoi m-am apucat de asamblat. Am intins unt pe fiecare steluta de paine toast, una integrala una graham, am asezat pe o steluta unsa cu unt, o steluta de sunca sissi de porc, apoi o feliuta de castravete, steluta de cascaval, castravete si steluta de sunca sissi de pui, apoi steluta de paine. Deasupra am lipit cu un pic de unt, steluta de ardei rosu. 

Pentru ca mi-au ramas multe ''resturi'' decupand ingredientele, mi-am zis ca e pacat sa risipim mancarea si atunci am taiat marunt sunca, cascavalul, castravetele si ardeiul rosu, apoi le-am amestecat cu crema de branza ramasa de la reteta de oameni de zapada si cu firmituri din painea toast. Din acest amestec, am format bulgarasi pe care i-am decorat cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute si bulgarasi aperitive de sezon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor