Ciuperci umplute cu carne de cârnați

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 2678 vizualizari

 

Cea mai rapidă variantă de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 16 pălării,
  • cârnat proaspăt mai gros 1 fir,
  • cascaval afumat Delaco cca. 50 g,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de cârnați:

Pălăriile de ciuperci curățate, se pun într-o tavă termorezistentă, se presară sare, cimbru și puțin ulei de măsline. Se introduce tava în cuptorul preîncins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se umple fiecare pălărie cu umplutură de cârnați, se pun din nou la cuptor cca. 10 minute, la final se acoperă cu felii subțiri de cașcaval afumat, dându-se din nou la cuptor ptr cca. 3 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de cârnați" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de dovlecei gratinati