O reteta pe cat de rapida pe atat de gustoasa si de sanatoasa, copiii iubesc pateul de ficat si ma bucur sa-l prefere pe acesta, pregatit in casa, fara conservanti si alte minuni adaugate in el.
Cu siguranta o sa va placa si voua !
Urmariti aici reteta noastra video si veti vedea pas cu pas modalitatea de pregatire a pateului de casa. http://youtu.be/5gVGjjIVMbA
In putin ulei incis prajim putina ceapa, pana se inmoaie si capata o culoare frumoasa, aurie. Adaugam ficatul si putin apa, daca este necesar. Lasam ficatul sa se prajeasca bine, dar sa nu se usuce. Apoi mixam ficatul, ceapa, cele doua galbenusuri si untul. Punem sare si pier dupa gust si pateul este gata !
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro