Stelute umplute cu pasta de peste

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 3241 vizualizari

 

Sunt un fan inrait al foietajului asa ca nu puteam rata ocazia de a introduce aceste stelute in meniu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 50 g unt
  • 1 conserva de peste (mie imi place mult tonul)
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute umplute cu pasta de peste:

Am decongelat aluatul si am decupat stelute, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Stelutele le-am copt in tava neunsa, cca 12 minute; dupa ce s-au racit le-am perforat cu lama cutitului.


Am mixat untul moale cu pestele din conserva (scurs), am adaugat zeama de lamaie si putin maghiran. Cand s-a alifiat compozitia am strecurat-o intr-o seringa pentru ornat si am umplut stelutele de aluat.


Le-am tinut la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute umplute cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

28.08.2011, 21:56

interesant si bun..................

Lau 1

28.08.2011, 22:02

interesant

Xandrinne 1

01.09.2011, 20:58

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Palmieri ca la Nisa