Placinta foietaj cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2013 | 18573 vizualizari

 

Excelenta si-o recomand cu drag...este ideal sa aveti aluatul preparat cu o zi inainte...veti vedea ca se face rapid, simplu iar gustul este exceptional :)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj de casa - o bucata (va invit sa vedeti reteta in pagina mea)
  • 150 gr telemea sarata( eu am combinat doua feluri)
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana( groasa)
  • 3 felii cascaval( sau razuit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta foietaj cu branza sarata:

Pentru aluat va recomand aceasta reteta minunata :)


http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html


Avem nevoie de o bucata( din cele doua care rezulta dupa prepararea retetei).


Din aceasta cantitate eu am pregatit doua placinte.


Am folosit o forma rotunda de tarta( 26 cm).


Se intind pe rand foile de aluat cat mai subtire pe o suprafata bine infainata. Nu va apasati prea tare cu sucitorul, aluatul are tendinta sa se lipeasca.


In formele tapetate cu hartie de copt se aseaza foile de aluat .


Atentie: ingredientele de la umplutura sunt pentru o singura placinta.


Se presara branza, se toarna deasupra ouale batute cu smantana, se aduc marginile aluatului peste umplutura la mijloc.


Se coc placintele in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20 de minute.


Placintele se pot taia fierbinti sau calde fara probleme. Grozav de gustoase! :)





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta foietaj cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

RuxyRux 1

29.12.2013, 22:09

Multumesc mult!

laura_n 1

30.12.2013, 16:47

bestiale, ador placintele sarate

RuxyRux 1

31.12.2013, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza, praz si spanac