Stiuca cu fasole verde si leurda

de mihaelar63 in Peste, 14 Mar 2015 | 1544 vizualizari

 

Leurda-i la putere acum. Uitam de usturoi si folosim leurda!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 medalioane de stiuca [500 gr ]
  • 500 gr fasole verde [ congelata ]
  • 1 legatura mica leurda
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura unt
  • 100 gr faina malai
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu fasole verde si leurda:

Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ].


Spalati ardeiul si verdeturile .


Ardeiul se taie rondele . Verdeturile se toaca marunt .


Intr-o craticioara , separat , se incalzeste untul se pune fasolea verde , se sareaza . Amestecati


Adugati ardeiul iute rosu si leurda+ patrunjelul la fasole.Amestecati . Cateva minute cat se inabuse impreuna este suficient.


Serviti stiuca crocanta pe patul de fasole verde

 

TIPS-URI

1

Aveti grija ca fasolea sa fie servita calda (pentru ca este gatita cu unt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu fasole verde si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Carmen_g 1

19.03.2015, 15:26

Ce papica buna ai facut!

Panacris 1

26.03.2015, 09:30

iri_iri 1

01.04.2015, 10:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai