Stiuca cu fasole verde si leurda

de mihaelar63 in Peste, 14 Mar 2015 | 4074 vizualizari

 

Leurda-i la putere acum. Uitam de usturoi si folosim leurda!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 medalioane de stiuca [500 gr ]
  • 500 gr fasole verde [ congelata ]
  • 1 legatura mica leurda
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura unt
  • 100 gr faina malai
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu fasole verde si leurda:

Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ].

Spalati ardeiul si verdeturile .

Ardeiul se taie rondele . Verdeturile se toaca marunt .

Intr-o craticioara , separat , se incalzeste untul se pune fasolea verde , se sareaza . Amestecati

Adugati ardeiul iute rosu si leurda+ patrunjelul la fasole.Amestecati . Cateva minute cat se inabuse impreuna este suficient.

Serviti stiuca crocanta pe patul de fasole verde

TIPS-URI

1

Aveti grija ca fasolea sa fie servita calda (pentru ca este gatita cu unt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu fasole verde si leurda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit