Stiuca la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 2 Oct 2016 | 2435 vizualizari

 

 Cum de multisor nu am preparat peste. Cam de vreo saptamana . Asa ca am atacat o stiuculita frumusica de vreo 2 kg si am puso la cuptor. Din lipsa de idei sau vreo reteta anume am folosit ce aveam in frigider . Am facut din tarhonul verde ingredientul extra si cheie a preparatului .

 

INGREDIENTE

  • 1 [2kg] stiuca
  • 8 rosii cherry
  • 2 catei usturoi
  • 2 crengute de tarhon verde
  • codite de ceapa verde
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingura amestec pudra de boia ardei , ghimbir, maghiran, rozmarin
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la cuptor:


  1. Stiuca curatata si spalata se usuca cu ajutorul servetelor de hartie care absorb umiditatea .

  2. Spalati si curatati legumele .

  3. Se amesteca mirodeniile macinate cu sare, usturoi pisat si ulei de masline .

  4. Increstati din locin loc cu ajutorul unui cutit ascutit , stiuca . Astfel condimentele vor patrunde mai bine si gustul va fi mai aromat .

  5. Se pune stiuca intreaga-neportionata , intr-un vas de yena si se unge bine cu amestecul de ulei si condimente .

  6. Acoperiti tava cu o folie si lasati stiuculita sa se odihneasca la frigider timp de minimum doua ore .

  7. Dupa timpul de odihna se scoate tava din frigider si se indeparteaza folia .

  8. Adugati in interior si deasupra pestelui rosioare cherry si frunzulite de tarhon verde .

  9. Stropiti cu putin ulei de masline si dati salaul la cuptor timpde 30 minute .

  10. Pestele este gata and devine rumen .

  11. Taiati coditele de ceapa verde rondele. Feliati lamaia .

  12. La servire adugati frunze proaspete de tarhon, codite de ceapa verde si felii de lamaie .

  13. pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Acoperiti tava cu o folie si lasati stiuculita sa se odihneasca la frigider timp de minimum doua ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

mirela0911 1

05.10.2016, 08:36

Ce apetisant arată!

anca_rm 1

05.10.2016, 09:57

o bunatate , si ce aroma de la tarhon

noiinbucatarie 1

05.01.2017, 00:59

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu