stiuca la cuptor pe pat de mazare

de vero_closca in Peste, 8 Oct 2010 | 13233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca de aproximativ 1kg
  • 500g mazare congelata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA stiuca la cuptor pe pat de mazare:

se curata pestele,se spala si se portioneaza.se presara cu condimente si sare dupa gust.intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se pune mazarea,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna supa de legume iar deasupra se aseaza pestele condimentat.

se da la cuptor pt 45 de minute.

deasupra pestele este usor crocand iar dedesupt fraged si suculent.

se serveste langa mazare ,ornat cu fasii de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "stiuca la cuptor pe pat de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Adinacarla 1

17.10.2010, 11:30

ce bine arata...trebuie sa incerc si eu

Cris2711 1

12.03.2011, 14:01

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chefal (prajit) cu mamaliguta si mujdei de usturoi