Strudel cu branza si visine

de Moni_alex in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 3254 vizualizari

 

Strudel racoritor de vara

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi placina
  • 16 linguri zahar
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 700 g branza de vaci proaspata
  • 700 g visine fara samburi ( congelate sau proaspete)
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 3 linguri pline de gris
  • ulei pentru uns foile de placinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza si visine:

Visinile se amesteca cu 8 linguri de zahar si cu grisul (daca sunt prea zemoase mai adaugam o lingura de gris).

Branza dulce se amesteca cu 3 oua, 6 linguri de zahar si zaharul vanilinat.

Se aseaza o foaie de placinta pe un prosop sau o folie, se pensuleaza cu ulei si se pune din umplutura cu branza la una dintre margini.

Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului sau foliei si se pastreaza la capatul opus celui de unde am inceput rularea.

Se continua cu o alta foaie, se unge cu ulei,se pune umplutura de visine si se ruleaza strans, ruloul rezultat fiind lipit de primul.

Se ia doua foi de placinta, se pensuleaza cu ulei si se incepe rularea din partea opusa, ruland in interiorul foilor primele doua rulouri cu umpluturi

Se obtin patru strudele care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se preseaza usor capetele sa nu iasa umplutura si se pensuleaza cu ulei.

Oul ramas, 2 linguri de zahar si smantana se amesteca bine si se distribuie pe toata suprafata strudelelor.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aprox. 40 min pana se rumenesc frumos.

Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se presara cu zahar pudra inainte de a fi servite.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Ion&Ioana