Strudel cu branza si visine

de Moni_alex in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 1382 vizualizari

 

Strudel racoritor de vara

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi placina
  • 16 linguri zahar
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 700 g branza de vaci proaspata
  • 700 g visine fara samburi ( congelate sau proaspete)
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 3 linguri pline de gris
  • ulei pentru uns foile de placinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza si visine:

Visinile se amesteca cu 8 linguri de zahar si cu grisul (daca sunt prea zemoase mai adaugam o lingura de gris).


Branza dulce se amesteca cu 3 oua, 6 linguri de zahar si zaharul vanilinat.


Se aseaza o foaie de placinta pe un prosop sau o folie, se pensuleaza cu ulei si se pune din umplutura cu branza la una dintre margini.


Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului sau foliei si se pastreaza la capatul opus celui de unde am inceput rularea.


Se continua cu o alta foaie, se unge cu ulei,se pune umplutura de visine si se ruleaza strans, ruloul rezultat fiind lipit de primul.


Se ia doua foi de placinta, se pensuleaza cu ulei si se incepe rularea din partea opusa, ruland in interiorul foilor primele doua rulouri cu umpluturi


Se obtin patru strudele care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se preseaza usor capetele sa nu iasa umplutura si se pensuleaza cu ulei.


Oul ramas, 2 linguri de zahar si smantana se amesteca bine si se distribuie pe toata suprafata strudelelor.


Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aprox. 40 min pana se rumenesc frumos.


Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se presara cu zahar pudra inainte de a fi servite.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Moni_alex 1

04.06.2015, 16:29

multumesc

mirela0911 1

04.06.2015, 19:14

Ce buna e combinatia!

Rocsi 1

04.06.2015, 19:48

O bunatateeeee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si visine