Ciocolata de casa cu nuca de cocos

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 21 Ian 2013 | 4549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa
  • 400 g zahar
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf
  • 50g cacao
  • esenta de vanilie sau rom
  • 100 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu nuca de cocos:

Laptele praf l-am cernut apoi l-am amestecat cu cacaua.Apa o punem la fiert cu zaharul si amestecam pana cand zaharul se dizolva.Siropul cand incepe sa fiarba va face o spuma alba,din acest moment fierbem siropul in functie cum dorim sa iasa ciocolata.Daca vrem o ciocolata moale atunci facem siropul subtire,iar daca vrem o ciocolata faramicioasa face un sirop gros,aproape ca mierea.


Cand e gata siropul il luam de pe foc si topim untul in el,apoi adaugam putin cate putin peste laptele praf amestecand cu lingurita bine,iar la sfarsit adaugam esenta si nuca de cocos.


Ciocolata o punem intr-o tava unsa cu unt si o lasam sa se raceasca apoi o punem in frigider.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

22.01.2013, 16:07

Ce bun trebuie să fie!

Sim0na 1

22.01.2013, 22:08

mmm... un deliciu!!

babi5 1

12.02.2013, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi glazurate de post, la cuptor