Fursecuri fragede glazurate

de Valclaudia in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 3620 vizualizari

 

dupa mai multe incercari (esuate) de folosire a pistolului achizitionat din Penny, azi am incercat reteta postata de Lily_Musat. A functionat si sunt multumita de rezultat! (Simo stie! ;) )

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. faina
  • 180 gr. unt
  • 70 gr.zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 plic de vanilie
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 praf de sare
  • 1 ciocolata + 1 lingura de smantana= glazura
  • bombonele colorate pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede glazurate:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.


Amestecam untul cu zaharul pudra, cu oul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de sare. La final incorporam faina si obtinem un aluat lipicios pe care il trecem prin pistolul de fursecuri prin formele dorite.


Spritam cate un fursec tinand pistolul lipit de tava.


Atentie: nu ungem tava si nu folosim hartie de copt, fursecurile au suficienta grasime pentru a nu se lipi de tava in timpul coacerii.


Dam tava la cuptor pentru cca 15/20 minute la temperatura moderata (170 grade).


Le scoatem din tava, le lasam la racit.


Topim ciocolata la foc mic amestecand-o cu smantana.


Cu ajutorul unei pensule de silicon ungem fursecurile reci cu ciocolata si presaram bombonele colorate pentru decor.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

tilaghinea 1

25.08.2013, 18:49

nu stiu cat de bune vor fi,dar arata delicios!!!!

Aurelia 07_07 1

25.08.2013, 19:43

Lia_ 1

25.08.2013, 21:24

wooow !!! ... ce intr-un mare fel arata! ... de bune nici nu mai vorbesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta