MUFFINS cu morcov (reteta de post)

de ionela2682 in Dulciuri, 16 Mar 2012 | 4917 vizualizari

 

Asa de mare succes a avut checul cu dovleac ca m-am gandit sa-l prepar sub alta infatisare si aroma..Rezultatul...? PE MASURA ASTEPTARILOR!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de morcov ras fin
  • 100 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml suc de fructe sau apa minerala
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • intre 150-200 g faina
  • 1 cana nuca maruntita
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUFFINS cu morcov (reteta de post):

Modul de preparare al acestor muffins-uri este identic si la fel cu cel al Checului cu dovleac, diferenta fiind ca la acestea am folosit morcov.


http://www.bucataras.ro/retete/chec-cu-dovleac-reteta-de-post-30867.html


Se mixeaza bine zaharul si zaharul vanilat cu uleiul,se adauga sucul proaspat de portocala(am folosit eu),morcov ras pe ochiurile cele mai mici ale razatorii,coaja de lamaie si scortisoara dar si nuca macinata


- adaugam faina (cat sa iasa un aluat putin mai dens ca cel de chec obisnuit) in care am amestecat praful de copt si bicarbonatul si omogenizam


- compozitia o turnam in forme de muffins unse cu ulei si tapetate cu faina sau cu hartiute speciale dam (ATENTIE !! vom umple hartiutele sau formele doar 1/2 din capacitatea lor) dam la cuptor si coacem la temperatura medie pana capata culoare aramie si trec testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "MUFFINS cu morcov (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

iri_iri 1

16.03.2012, 23:14

bune da mancat

ionela2682 1

17.03.2012, 11:48

mimmi 1

17.03.2012, 14:16

Cu dovleac am incercat sa mi-a placut mult,acum trebuie sa incerc si cu morcovi !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spuma de ciocolata cu cafea