Placinta cu branza

de izulika in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 6971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza sarata de vaca
  • 300 g cas de vaca
  • 300 g urda de oaie
  • 4 oua
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 pachet foi linco
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza se da pe razatoare,apoi se amesteca cu coaja de lamaie,zaharul,ouale si esenta de vanilie.


Foile se impart in 4,fiecare rulou continand cate 3,respectiv 4 foi.Prima foaie de la fiecare rulou se unge cu putin ulei apoi se adauga umplutura si se ruleaza,incepand cu capetele.


Dupa ce am terminat de facut cele 4 rulouri se unge o tava cu 1 lingura de ulei,apoi se pun rulourile in tava se ung si ele cu ulei(f putin)apoi se intinde deasupra lor cate o lingura de umplutura si se da la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.01.2014, 10:29

La multi ani!

Panacris 1

30.01.2014, 18:57

La mulți ani și multă sănătate!

diaconta 1

30.01.2015, 09:34

la multi ani !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza