Strudel cu mere

de Bunica in Dulciuri, 28 Aug 2011 | 3011 vizualizari

 

Un desert rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 5-6 mere mari
  • 1 pachet foietaj
  • zahar dupa gust pentru mere
  • scortisoara,
  • zahar farin pentru pudrat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Merele se spala si se dau pe razatoare. Se pun intr-o cratita si se calesc impreuna cu zaharul. Se iau de pe foc si se lasa la racit intr-o strecuratoare. Cand s-au racit se amesteca cu scortisoara .


Foietajul se pune pe planseta si se mai intinde putin cu sucitorul.Apoi se taie in 2 sau 3 bucati, se pun merele si se ruleaza. Tava se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se pun rulourile . Inainte de a le introduce in cuptor , rulourile se taie .


Se lasa la copt pana se rumenesc.


Se scot, se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar farin.



 

TIPS-URI

1

Se lasa la racit in strecuratoare pentru a se scurge sucul.

2

Se poate folosi orice aroma va place, daca nu suportati scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

28.08.2011, 22:17

place

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:12

adry88 1

29.08.2011, 16:44

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu visine