Strudel cu mere

de yafa in Dulciuri, 23 Feb 2013 | 2177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de faina
  • 2 galbenusuri
  • 10g de sare
  • 120ml de ulei
  • 200ml de apa
  • 2,5kg de mere
  • 200g zahar scortisoara
  • 100g de nuca/alune macinate
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Pregatim aluatul pentru strudel, amestecam faina cu sarea, galbenusurile, uleiul si apa. Framantam un aluat suplu si lasam sa se odihneasca la racoare, minim 2ore.


Intindem o foaie subtire trasparenta.


Curatam merele le taiam in cuburi marunte, le asezam pe foaia de strudel , surpudram cu zahar si nuca, scortisoara si stafide (facultativ).


Rulam strudelul si il ungem cu un pic de unt topit(facultativ) si il asezam pe o tava unsa cu unt.


Se coace la cuptorul preincalzit la 240 de grade pana este frumos rumenit.


Servim pudrat cu zahar pudra, natur sau cu crema de vanilie, frisca sau inghetata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

yafa 1

23.02.2013, 23:44

Multumesc Dia, multumesc Dnul Montan!

Rocsi 1

24.02.2013, 12:18

Bun bun!

yafa 1

24.02.2013, 15:48

Multumesc mult Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si nuca