Strudel cu mere

de Micutza Luana in Dulciuri, 25 Mar 2014 | 1032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru foaie
  • o cana de apa calda
  • un plic de amoniu pentru prajituri
  • 1 lg de ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf de sare
  • faina cat cuprinde
  • pentru compozitie
  • 5 mere
  • 3 lg zahar
  • un plic zahar vanilat
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Se amesteca uleiul cu zaharul si apa calduta .


Adaugam amoniu si faina cat cuprinde , pana obtinem un aluat usor de modelat .


Lasam aluatul 10 minute sa se aseze.


Intre timp curatam merele de coaja si le dam prin razatoarea mica .


Intr-o craticioara le punem la calit cu zaharul pana nu mai ramane zeama . La final adaugam zaharul vanilat .


Intindem o foaie de aluat nu foarte subtire si punem compozitia de mere im mijloc .


Se da la cuptor circa 35- 40 minute . Se pudreza cu zahar pudra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MIUTA 1

26.03.2014, 12:47

Micutza Luana 1

26.03.2014, 15:45

multumesc

Micutza Luana 1

26.03.2014, 15:46

cris : este cea mai skumpa fata muahhh

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Strudel vienez cu mere si sos de vanilie