Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 1661 vizualizari

 

Este foaaaarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat(275 gr)
  • 200 gr stafide
  • 5 mere potrivite
  • 3-5 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita cu varf scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj:

Am lasat aluatul sa se dezghete si am pregatit merele. Le-am spalat,le-am taiat cubulete marunte si le-am pus la calit cu 5 linguri de zahar.Am adaugat cand sau mai inmuiat merele si stafidele si scortisoara.


Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am asezat-o pe o hartie de copt ,in mijlocul ei am repartizat merele si stafidele.Jumatate din foaie am trecut peste compozitie si cealalta jumatate din loc in loc am crestat-o cu cutitul si am adus-o peste cealalta bucata si am bagat-o la cuptor.La cuptor a stat cam 25 minute, cat sa se rumeneasca.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj nu trebuie uns cu nimic si nici tava, daca este antiaderenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

29.04.2015, 19:09

Rocsi 1

30.04.2015, 11:14

Delicios!

reisnaor_2006 1

30.04.2015, 12:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Urechiuse cu miere si nuca