Strudel cu ricotta si cirese

de Ligia Bxl in Dulciuri, 6 Dec 2010 | 1711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ricotta
  • 2 lingurite de coaja de lamaie rasa
  • 60 gr de zahar
  • o felie mare de paine(doar miezul)
  • 2 linguri de migdale macinate
  • 2 oua
  • 425 de cirese din compot
  • 2 linguri de amidon
  • 8 foi subtiri de comert(ca cele de pateuri)
  • margarina topita ptr uns foile
  • pesmet
  • jumatate din sucul de compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ricotta si cirese:

Intr-un castron punem ricotta,coaja de lamaie,zaharul,miezul de paine in bucatele de migdalele macinate.Apoi se pun oualele si se amesteca toate bine.Ciresele se scot din borcan si se scurg de suc.Intr-o cratita se pune sucul de compot si amidonul,se lasa la fiert amestecand usor pana se ingroasa.Se ia fiecare foaie si se unge cu margarina sau unt topit si se presara cu putin pesmet,se pune una peste alta,apoi peste toate se pune compozitia de ricotta apoi ciresele si apoi sosul facut din sucul de compot. Se pliaza marginile si apoi se ruleaza strudelul.Se da la cuptor pana se rumeneste si apoi dupa ce sa copt se orneaza dupa preferinte.POFTA BUNA :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ricotta si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:48

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 17:17

tania o sa mai fac si am sa-ti mai trimit

babi5 1

18.12.2014, 06:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj din aluat cu gem de caise