Strudel cu ricotta si cirese

de Ligia Bxl in Dulciuri, 6 Dec 2010 | 1424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ricotta
  • 2 lingurite de coaja de lamaie rasa
  • 60 gr de zahar
  • o felie mare de paine(doar miezul)
  • 2 linguri de migdale macinate
  • 2 oua
  • 425 de cirese din compot
  • 2 linguri de amidon
  • 8 foi subtiri de comert(ca cele de pateuri)
  • margarina topita ptr uns foile
  • pesmet
  • jumatate din sucul de compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ricotta si cirese:

Intr-un castron punem ricotta,coaja de lamaie,zaharul,miezul de paine in bucatele de migdalele macinate.Apoi se pun oualele si se amesteca toate bine.Ciresele se scot din borcan si se scurg de suc.Intr-o cratita se pune sucul de compot si amidonul,se lasa la fiert amestecand usor pana se ingroasa.Se ia fiecare foaie si se unge cu margarina sau unt topit si se presara cu putin pesmet,se pune una peste alta,apoi peste toate se pune compozitia de ricotta apoi ciresele si apoi sosul facut din sucul de compot. Se pliaza marginile si apoi se ruleaza strudelul.Se da la cuptor pana se rumeneste si apoi dupa ce sa copt se orneaza dupa preferinte.POFTA BUNA :)

 

RETETA IN IMAGINI

Strudel cu ricotta si cirese-0
Strudel cu ricotta si cirese-1
Strudel cu ricotta si cirese-2
Strudel cu ricotta si cirese-3
Strudel cu ricotta si cirese-4
Strudel cu ricotta si cirese-5
Strudel cu ricotta si cirese-6
Strudel cu ricotta si cirese-7
Strudel cu ricotta si cirese-8
Strudel cu ricotta si cirese-9

COMENTARII (11)

tanyapatap

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:48

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 17:17

tania o sa mai fac si am sa-ti mai trimit

babi5

babi5 1

18.12.2014, 06:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!