Strudele cu branza dulce

de Gherca Daniela in Dulciuri, 31 Mai 2015 | 1285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foi de placinta (400g)
  • 500g branza de vaci
  • 5 linguri de zahar sau dupa gust
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • stafide (optional)
  • ulei pentru uns foile
  • un galbenus de ou+2 linguri de lapte pentru uns deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu branza dulce:

Lasam la decongelat foile de placinta. Intre timp ne ocupam de umplutura: branza o amestecam cu praful de sare si zaharul, punem si ouale, esenta de vanilie si stafide (optional).


Fiecare foaie de placinta o ungem cu ulei, iar pentru un strudel am pus cate 2 foi, ambele unse cu ulei si pe partea scurta a foii am pus cate 2-3 linguri din umplutura, am rulat o data, capetele din margini le-am indoit spre interior si am rulat asa pana la capat.


Asa am procedat pentru toate foile de placinta. Mie mi-au iesit 6 strudele.


Punem strudele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ulei si le bagam in cuptorul preincalzit pentru cca 10 minute.


Intre timp batem galbenusul cu laptele si dupa cele 10 minute de stat in cuptor, le scoatem si ungem toata suprafata cu compozitia rezultata.


Bagam din nou la cuptor pentru 30 minute sau pana sunt usor rumene.


Dupa ce le scotem le lasam sa se raceasca acoperite cu un prosop umed. Se taie dupa ce s-a racit complet.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 22:18

multumesc!

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:35

Gherca Daniela 1

02.06.2015, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si iaurt