Biscuiti cu suc de rosii

de deyutzky in Dulciuri, 21 Dec 2014 | 3776 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe lalena.ro
Consistenta acestor biscuiti este crocanta si sunt numai buni alaturi de un pahar de ceai cald sau lapte.
Cu aceasta reteta particip la concursul organizat de SunFood si Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri suc de rosii
  • linguri de ulei
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 160 g zahar
  • fiola esenta de vanilie
  • aprox. 320 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu suc de rosii:

Intr-un bol amestecam uleiul cu sucul de rosii, adaugam zaharul si bicarbonatul si amestecam cu o lingura.

Turnam treptat faina ( nu turnati toata faina odata pentru ca este posibil sa nu va trebuiasca intreaga cantitate) si framantam pana cand obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.

Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul intr-o foaie de cca.5mm, apoi il decupam cu formele dorite. 

Aluatul ramas il strangem, il intindem si il decupam pana cand terminam tot aluatul.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem biscuitii. 

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox.10 minute (nu mai mult) la foc mediu.

Dupa ce sunt gata se scot si se lasa la racit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt si cacao