Inghetata Mars

de ala_oancea in Dulciuri, 16 Iun 2009 | 1929 vizualizari

 

Reteta Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 200 gr batoane Mars
  • 1 lingura zahar
  • 4 galbenusuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Mars:

Se amesteca frisca lichida cu laptele, se adauga batoanele Mars taiate in bucati si se pun pe foc pana cand ciocolata se topeste. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga din compozitia de lapte putin cate putin amestecand. Se lasa sa se raceasca si se da la congelator. Pur si simplu delicios !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Mars" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ANCA 1

16.06.2009, 16:05

ce tare idee!!

Miha 1

16.06.2009, 18:57

Mars e ciocolata mea preferata!

ala_oancea 1

17.06.2009, 13:31

Trebuie neaparat sa o incercati, este minunata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!