Strudele cu mere

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 8 Mar 2015 | 1957 vizualizari

 

M-am inspirat de la Motan. Au iesit foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1500g mere;
  • 200g zahar;
  • un pachet de foi pentru placinta de 400g;
  • 50-100ml ulei pentru uns foile;
  • doua linguri de zahar pudra pentru ornat.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu mere:

Se spala merele, se decojesc si se dau pe razatoare. Se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul si se tin la foc, amestecand din cand in cand. Merele sunt gata atunci cand se evapora sucul pe care l-au lasat in cratita. Se lasa la racit.


Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se iau doua foi de placinta si se ung cu ulei, dupa care se adauga doua linguri de mere. Se impaturesc foile, astfel incat sa se obtina o forma dreptunghiulara. Se ung cu ulei si pe deasupra. Se continua asa pana se termina foile.


Se baga strudelele la cuptor pana cand se rumenesc. Dupa ce au fost scoase din cuptor, se invelesc cu un prosop umed. Se servesc caldute sau reci, presarate cu zahar pudra.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Carmen_g 1

09.03.2015, 09:50

Buuune!

tarasmariana 1

10.03.2015, 20:34

mirela0911 1

11.03.2015, 13:35

Ce bune-s! Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie