Strudele cu mere

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 8 Mar 2015 | 2112 vizualizari

 

M-am inspirat de la Motan. Au iesit foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1500g mere;
  • 200g zahar;
  • un pachet de foi pentru placinta de 400g;
  • 50-100ml ulei pentru uns foile;
  • doua linguri de zahar pudra pentru ornat.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu mere:

Se spala merele, se decojesc si se dau pe razatoare. Se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul si se tin la foc, amestecand din cand in cand. Merele sunt gata atunci cand se evapora sucul pe care l-au lasat in cratita. Se lasa la racit.


Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se iau doua foi de placinta si se ung cu ulei, dupa care se adauga doua linguri de mere. Se impaturesc foile, astfel incat sa se obtina o forma dreptunghiulara. Se ung cu ulei si pe deasupra. Se continua asa pana se termina foile.


Se baga strudelele la cuptor pana cand se rumenesc. Dupa ce au fost scoase din cuptor, se invelesc cu un prosop umed. Se servesc caldute sau reci, presarate cu zahar pudra.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Carmen_g 1

09.03.2015, 09:50

Buuune!

tarasmariana 1

10.03.2015, 20:34

mirela0911 1

11.03.2015, 13:35

Ce bune-s! Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie