Tartă cu căpșuni și miez de lapte

de Panacris in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 1652 vizualizari

 

Dacă tot s-a dat drumul la căpșuni, nu m-am putut abține să nu prepar o tartă delicioasă. Recunosc că am trișat un pic, am folosit blat de tartă cumpărat, timpul nu mi-a permis să mai coc și blatul;) Asta e o variantă mai rapidă, pentru gospodina secolului vitezei;)

 

INGREDIENTE

  • blat de tartă 1 bucată,
  • lapte 500 ml,
  • budincă de vanilie 1 plic,
  • zahăr 3 linguri,
  • zahăr vanilinat 1 plic,
  • gelatina roșie pentru tarte 2 plicuri,
  • căpșuni cca. 800 g,
  • sirop din flori de salcâm cca. 2 linguri
  • Pentru decor:
  • miez de lapte,
  • bilute de ciocolată,
  • frunzulite de mentă.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu căpșuni și miez de lapte:

Se prepară budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp se curăță căpșunile, se trec rapid sub un jet de apă rece. Se prepară gelatina roșie pentru tarte conform indicațiilor de pe plic. Se începe montarea tartei. Se stropește tarta cu sirop din flori de salcâm, se toarnă budinca de vanilie semirăcită, se așează artistic căpșunile și miezul de lapte, apoi se toarnă ușor gelatina semirăcită,la final se presară biluțele de ciocolată. Se pune la rece cca. 1 oră.


La servire se ornează cu frunze de mentă și frișcă după gustul fiecăruia.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu căpșuni și miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Panacris 1

23.05.2013, 21:54

Ralu, nu prea pot, deoarece venim cu motorul, și îți dai seama că se va face ”terci” nu tartă

ralu_ca 1

26.05.2013, 11:43

Ligia Bxl 1

07.11.2013, 17:25

mamaaaa ce e aiiiici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert cu fructe la pahar