Tiramisu reţetă originală, cu capsuni

de Doralinda in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 2460 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală sau nu, tot e vremea capsunilor, am zis sa incerc o reteta, caci pana acum, le serveam doar simplu sau cu zahar. O bunatate! Doar ca eu am gresit, ar fi trebuit sa las putin crema la frigider, deci prezentarea nu e cea dorita, dar gustul......va las sa va imaginati!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 gr capsuni
  • 12 biscuiti speculoos ( sunt niste biscuiti aromati deja cu scortisoara)
  • 250 gr branza dulce foarte moale gen mascarpone dar chiar mai moale decat, cam ca smantana noastra dar mai groasa, ca sa aveti idee ce ati putea lua
  • 50 gr zahar fin
  • 1 pastaie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu capsuni:

Tiramisu reţetă originală


Amestecati branza cu zaharul, apoi taiati pastaia de vanilie pe lung si cu ajutorul unui varf de cutit scoateti samburii din mijloc si adaugati la compozitia de branza. Puneti deoparte 6 capsuni, iar restul, deja spalate, le taiati in bucatele mici. Spargeti cu mana 2 biscuiti in bucatele foarte mici si puneti pe fundul fiecarui pahar. Adaugati un rand de capsuni, apoi un rand din compozitia de branza si repetati inca odata terminand cu branza si decorati cu o capsuna. De preferat sa lasati la frigider cca 1 ora inainte de a fi consumat.

 

TIPS-URI

1

E indicat (din propria experienta) sa puneti crema din branza amestecata cu zaharul la frigider ptr cca 30 min inainte de a unple paharul, asa veti avea o crema mai dura care nu se va amesteca cu restul de ingrediente si va arata mai frumos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Toamna07 1

07.06.2013, 16:17

Delicios,parol!

Doralinda 1

07.06.2013, 16:43

Toamna, multumesc mult ptr apreciere!

mena29 1

08.06.2013, 08:42

Nu-ti cer ca sigur nu mai ai!Arata excelent!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă reinterpretata