Stufat cu carne de ied

de Bunica in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2019 | 254 vizualizari

 

De la transarea iedului am oprit 6 bucati de carne cu os pentru a prepara un stufat. Este un preparat care-mi place foarte mult. Astazi i-a venit randul:))))). Am purces la treaba. Ce a iesit? Un fel principal foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne cu os de ied
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 200 g ml. suc de rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de ied:

Bucatile de carne portionate se spala si se pun la fiert intr-un vas /cratita incapator.


Se spumeaza din cand in cand.


Cat fierbe carnea spala si curata usturoiul si ceapa verde, apoi le tai in bucati de 2 cm.


Cand carnea este aproape fiarta, adauga ceapa si usturoiul.


Lasa la fiert 7-10 minute si adauga sucul de rosii si mai tine pe foc 10 minute, sa dea cateva clocote.


Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, stinge focul si adauga verdeata spalata si tocata marunt.


Se serveste cu salata dorita. Eu am servit cu castraveti murati.


Nu am folosit ulei pentru ca am avut carnea putin mai grasa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Merisor 1

19.05.2019, 08:56

Bun, bun, de la Buni!

mirela0911 1

19.05.2019, 09:12

Cat de bine arata!

madi_marin 1

19.05.2019, 20:11

Simplu si foarte gustos! Imi place mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ied la gratar