Stufat cu carne de miel

de MotanLaOale in Oaie, 18 Mai 2015 | 9715 vizualizari

COMENTARII (23)

delia64 1

18.05.2015, 12:47

O bunatate !!!

Andra_Constantinescu 1

18.05.2015, 12:51

Bun!

Gicuta 1

18.05.2015, 12:51

O bunatate!

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:00

O delicatese

Dya Daniela Andrei 1

18.05.2015, 13:00

Am si eu cateva kg de carne de miel. O idee faina! O sa o incerc!

mihaelar63 1

18.05.2015, 13:04

Bun mielutul tau . As ca bine zici - de traditie , la mine nu trece primavara cu mielu sa nu fac o tocanita cu smantana si lapte

Bya Ralu 1

18.05.2015, 13:10

Ce fain arata

MotanLaOale 1

18.05.2015, 13:11

Multumesc

cristinutanicolita 1

18.05.2015, 13:14

dantes 1

18.05.2015, 13:18

Foarte bun!

anca_rm 1

18.05.2015, 13:25

mi s-a facut foame instant , arata tare bine

Constelatialeu 1

18.05.2015, 13:36

Asa,asa rasuceste cutitul....

MotanLaOale 1

18.05.2015, 13:36

Multumesc

Merisor 1

18.05.2015, 13:37

Ce bine arata!

diaconta 1

18.05.2015, 14:01

Cam buuuun

Bunica 1

18.05.2015, 15:12

O coastă de miel ce bună-ar fi!

Catalina L 1

18.05.2015, 15:46

super bun....bravo

simona72 1

18.05.2015, 15:49

E mortales!

MotanLaOale 1

18.05.2015, 17:29

Multumesc

tarasmariana 1

18.05.2015, 21:16

Ce bunatate!

Gherca Daniela 1

18.05.2015, 22:36

Cris2711 1

18.05.2015, 23:34

ce reteta dementiala

MotanLaOale 1

19.05.2015, 07:40

Multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu