Stufat cu carne de miel

de MotanLaOale in Oaie, 18 Mai 2015 | 2102 vizualizari

 

L-am facut acum mai tarziu decat traditia ca sa pot sa cumpar ceapa si usturoi la pret decent. (4 lei era legatura de sarbatori)

 

INGREDIENTE

  • 800g carne de miel (coaste, gat)
  • 8 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 400g rosii in bulion
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de miel:

Carnea se portioneaza si se spala bine.


Se pune la fiert in apa cu sare si dupa 2-3 clocote se scoate, se clateste si se pune deoparte.


Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa veche tocata 3-4 minute.


Se pune vegeta si piper.


Se pune si carnea si se mai caleste inca 4-5 minute.


Se pune apa si se lasa la fiert 30-40 minute.


Se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie la 3-4 cm.


Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie.


In cratita se pune ceapa si usturoiul verde si se fierbe cateva minute.


Se adauga si carnea si se mai fierbe 15-20 minute.


Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.


Se introduce in cuptorul preancalzit.


Se amesteca din cand in cand si se lasa pana scade cat doriti.


Se potriveste de gust si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata.


Se serveste calda.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

18.05.2015, 22:36

Cris2711 1

18.05.2015, 23:34

ce reteta dementiala

MotanLaOale 1

19.05.2015, 07:40

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi