Stufat de ciuperci

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 12 Mai 2013 | 10233 vizualizari

 

Ideea mi-a venit cand am vrut sa fac o tocanita de ciuperci si am vazut ce mult usturoi verde am! A iesit o bunatate, mai buna decat tocanita planificata!

 

INGREDIENTE

  • 800g ciuperci
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • 400g rosii taiate (conserva)
  • 50ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de ciuperci:

Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati.


Ceapa si usturoiul verde se curata, se spala si se taie mai mare.


Intr-o cratita se pune uleiul si ciupercile la calit.


Se calesc 5-6 minute in zeama pe care o lasa ciupercile.


Se presara vegeta si piper.


Se adauga ceapa si usturoiul taiate, se adauga putina apa si se lasa la fiert 20-25 minute, amestecand din cand in cand.


Se adauga rosiile taiate si pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.


Se adauga mararul tocat, se amesteca, se potriveste de sare, se mai da un clocot si este gata.


Este foarte buna cu mamaliga!

 

TIPS-URI

1

La final se poate pune la cuptor sa scada cat doriti si sa prinda o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

03.10.2013, 22:44

babi5 1

04.10.2013, 08:13

Bun ,bun

MotanLaOale 1

04.10.2013, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta