Stufat din piept de pui

de Bucataras Medi in Pui, 16 Mai 2010 | 6303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 piepti de pui dezosati
  • .8-10 fire de ceapa
  • .8-10 fire de usturoi
  • . 1 pahar de vin alb
  • .ulei
  • .piper boabe
  • .2-3 foi de dafin
  • .1 legatura marar
  • .1 legatura patrunjel
  • .1/2 l suc de rosii
  • .sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul  incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit bucatile de carne se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt .Cand aceste sunt gata  se stinge cu vin, se adauga putina apa si apoi bucatile de carne,piperul boabe,foile de dafin.Se lasa sa dea in cateva clocote dupa care se adauga sucul de rosii, mararul taiat marunt si se potriveste de sare si piper.Se lasa sa scada bine sosul , se trage de pe foc si se aromatizeaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:58

nadina, din cauza ta nu mi-a mers calculatorul ................ asa ca astazi fara papa

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:59

ela, am primit mp ,am raspuns numai ca din gresala l-am expediat in alta parte si numai dupa aia mi-am dat seama...........sunt indragostita ,nu?

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:00

da, pusik merge ci mamaliguta...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu alune