Sufle de legume"Arlechino"

de Bunica in Mancaruri de legume, 17 Aug 2011 | 9964 vizualizari

 

Sufle de legume"Arlechino", o mancare buna atat rece cat si calda

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 dovlecei
  • 4 rosii
  • 3 ardei galbeni
  • 4 cartofi
  • 175 ml. ulei
  • 400 g. cascaval
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de legume"Arlechino":

Preparare Sufle de legume"Arlechino"

Se spala vinetele, se taie rondele groase de 0,5 cm. se sareaza si se lasa pentru 10 min. intr-un bol.

Se spala dovleceii si se taie rondele. 

Ardeii se spala si se taie fasii. Rosiile se spala si se taie rondele mai groase. 

Cartofii se curata , se spala si se taie rondele

Cascavalul se taie felii.

Feliile de vinete  se spala , se usuca si se calesc in ulei, pe ambele parti( sa fie usor rumenite).

Intr-un vas termorezistent , uns cu ulei, se intercaleaza feliile de cascaval cu cele de vinete, rosii, cartofi ,dovlecei si ardei. Daca mai raman felii de cascaval se pun deasupra.

Se condimenteaza si se dau la cuptorul incins in prealabil.

Sufle de legume"Arlechino", o mancare delicioasa, ce-o recomand cu caldura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de legume"Arlechino"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:27

L-am pus la favooo sa-l probez ca arata de vis

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:10

ce-mi place...............mmm...............

danakarin 1

11.10.2011, 22:40

m-am uitat la mai multe retete de-ale tale cu legume, f. bune!! Am sa urmaresc in continuare cu placere.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta ratatouille