Sufle de legume"Arlechino"

de Bunica in Mancaruri de legume, 17 Aug 2011 | 7463 vizualizari

 

Sufle de legume"Arlechino", o mancare buna atat rece cat si calda

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 dovlecei
  • 4 rosii
  • 3 ardei galbeni
  • 4 cartofi
  • 175 ml. ulei
  • 400 g. cascaval
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de legume"Arlechino":

Preparare Sufle de legume"Arlechino"


Se spala vinetele, se taie rondele groase de 0,5 cm. se sareaza si se lasa pentru 10 min. intr-un bol.


Se spala dovleceii si se taie rondele.


Ardeii se spala si se taie fasii. Rosiile se spala si se taie rondele mai groase.


Cartofii se curata , se spala si se taie rondele


Cascavalul se taie felii.


Feliile de vinete se spala , se usuca si se calesc in ulei, pe ambele parti( sa fie usor rumenite).


Intr-un vas termorezistent , uns cu ulei, se intercaleaza feliile de cascaval cu cele de vinete, rosii, cartofi ,dovlecei si ardei. Daca mai raman felii de cascaval se pun deasupra.


Se condimenteaza si se dau la cuptorul incins in prealabil.


Sufle de legume"Arlechino", o mancare delicioasa, ce-o recomand cu caldura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de legume"Arlechino"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:27

L-am pus la favooo sa-l probez ca arata de vis

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:10

ce-mi place...............mmm...............

danakarin 1

11.10.2011, 22:40

m-am uitat la mai multe retete de-ale tale cu legume, f. bune!! Am sa urmaresc in continuare cu placere.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si cirese

de oanapl 6

ieri la 20:57

Mancarica de fasole cu afumatura

de oanapl 6

ieri la 20:25

Minichecuri cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 6

ieri la 19:54

Tiramisu, la cupa

de RODIMUR 7

ieri la 19:52

Madlene cu afine si lamaie

de Criss 6

ieri la 16:39

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe in pârgă