Sufleu de branza

de merisor in Dulciuri, 4 Feb 2014 | 1422 vizualizari

 

Am salivat la reteta postata de Suprem si iata ca am prestat-o si eu.
Este un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 700 gr crema de branza cu smantana de la Delaco
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • coaja rasa de la o portocala
  • 30 gr unt pentru uns formele
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4-5 linguri peltea de gutui pentru glazurat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Punem crema de branza intr-un bol.


Separam albusurile de galbenusuri.


Punem galbenusurile peste crema de branza, adaugam putina sare si omogenizam.


Radem cojile de la cate o portocala si cate o lamaie si adaugam o parte din razatura peste branza.


O mica parte o pastram pentru ornat.


Batem albusurile spuma cu putina sare, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat.


Amestecam usor bezeaua formata in crema de branza.


Ungem formele de sufleu cu putin unt si le umplem 3/4 cu compozitia rezultata.


Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.


Eu am servit cu putina peltea de gutui si am fost foarte incantata de aroma si gust!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

merisor 1

05.02.2014, 14:43

Mena )

mena29 1

05.02.2014, 20:24

Pana se hotarasc ei care cum,sunt amandoi,nu? )

merisor 1

05.02.2014, 20:37

Mena, daaaa, dar nora ce zice? ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si miez de lapte