Sufleu de branza cu visine

de GeorgiG in Prajituri, 3 Ian 2017 | 430 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza
  • 200 g branza de vaci (urda)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 100 ml smantana 20 % grasime
  • 100 g zahar pudra
  • 40 g amidon
  • 160 g pandispan bucati
  • visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu visine:

Mixam intr-un vas branza, crema de branza si smantana. Adaugam galbenusurile, zaharul si amidonul. Separat, mixam albusurile spuma, apoi le adaugam peste compozitia de branza.


Intr-o tava rotunda detasabila, asezam hartie de copt, apoi bucati de pandispan si visine tavalite prin zahar pudra, turnam un strat de crema, apoi din nou bucati de pandispan si visine si din nou crema. Introducem tava in cuptorul incins si coacem pana se rumeneste usor.


Seamana cu un cheesecake copt fara blat ...... sau cu blatul in compozitie.


Eu am folosit ca pandispan niste resturi de blat de la o prajitura. Cred ca ar merge si cu cozonac invechit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

GeorgiG 1

16.01.2017, 20:34

Multumesc !

RuxyRux 1

17.01.2017, 08:39

Un deliciu ca la mama acasa!

Bucataras Diana 1

17.01.2017, 09:13

Yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza dulce si ananas