Sufleu de branzeturi cu nucsoara

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 1894 vizualizari

 

Inspirata de reteta Epurashei....am facut si eu acest minunat sufleu.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 g branza telemea rasa fin
  • 50 g cascaval ras fin
  • 1 lingura cu smantana
  • sare
  • piper
  • un praf de nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branzeturi cu nucsoara:

Albusurile reci se bat spuma tare cu un praf de sare.


Apo se adauga usor si pe rand galbenusurile, branzeturile rase, smantana, piperul si nucsoara.


Se unge cu unt o forma termorezistenta si se toarna usor amestecul. Se coace la foc mediu cam 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branzeturi cu nucsoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

26.04.2010, 09:34

@nadina....multumesc...

epurasha2bb 1

26.04.2010, 12:59

super madi! ma bucur ca ti-a placut! ai vazut ce pufos e ? imi place micutul tau din avatar!au ei un fel de a rade cu toata fatza asa, si Deea mea e la fel! rar o prind doar zambind!

madi_marin 1

26.04.2010, 14:49

epurasha....mi-a placut foarte mult sufleul... La avatar e maimutzica de fi-mea...care are 3 ani.... care se stramba din cauza blitului....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Covrigei umpluti cu carne